Om oss

Ansatte

 

Veterinær Margunn Tvedten

Margunn ble uteksaminert fra Norges Veterinærhøyskole i 1992. Hun har etter dette jobbet i kombinert vererinærpraksis etterfulgt av 14 år ved Lørenskog Dyreklinikk som klinikkveterinær. Margunn har vært ansatt ved Brumunddal Dyreklinikk siden våren 2012. Våren 2014 ble hun daglig leder og medeier i klinikken. Hennes hovedinteresser innen smådyrmedisin er reproduksjon og atferd. Innen disse feltene har hun sin etterutdanning bla fra European School for Advanced Veterinary Studies (ESAVS). Margunn er godkjent av NKK for utstedelse av patellattest. Ved siden av jobben her ved dyreklinikken er Margunn oppdretter av Chesapeake Bay Retriever. 

Veterinær Birgitta Blohmann

Birgitta er født og oppvokst i Sør-Tyskland. Hun ble utdannet i Berlin 1982-1988. Etter studiene tok hun en doktorgrad etterfulgt av master i tropisk veterinærmedisin. I fire år jobbet hun i kombinertpraksis i Tyskland før hun flyttet til Norge i 1996. I Norge har hun jobbet i kombinertpraksis i tillegg til å ha vært daglig leder her ved klinikken i mange år. Hun eier klinikken sammen med Eldrid H. Slotnæs og Margunn Tvedten. Birgitta interesserer seg spesielt for tenner hos hund, katt og hest. Birgitta er godkjent av NKK for utstedelse av patellattest. Hjemme har hun kattene Leo og Sara.

Veterinær Eldrid Hoel Slotnæs

Uteksaminert fra Norges Veterinærhøgskole i 2000. Har siden hun var ferdigutdannet jobbet i kombinertpraksis, men den siste tiden hovedsaklig med produksjonsdyr. Av og til hjelper hun til på klinikken. Eldrid er medeier i klinikken sammen med Birgitta og Margunn. Eldrid driver oppdrett av shetlandsponnier og er stadig å se på ponniutstillinger med sine flotte ponnier.

Veterinær Charlotte Østvang Nordhuus

Charlotte begynte hos oss i november 2018. Hun ble uteeksaminert fra Norges veterinærhøgskole i 2009. Etter det har hun jobbet i Mattilsynet og på en smådyrklinikk i Kirkenes, på Groruddalen dyreklinikk og på Evedensia Nannestad dyreklinikk. I 2017 og 2018 tok hun utdanning som Veterinary Spinal Manipulative Therapist hos Veterinary chiropratic learning centre (VCLC) i Canada. Hun hadde da også en del praksis med Canadiske veterinærer. 

 

Væterinær Sofie Nærlie

Sofie startet som vikar hos oss i september 2020 og har etterhvert blitt fast ansatt. Hun ble uteksaminert fra Norges veterinærhøgskole i desember 2019. På fritiden er hun aktiv med hundekjøring og jakt med sine korthårete Vorstere. Faglig interesserer hun seg ekstra for kirurgi og sportsdyrmedisin (halthetsutredning etc).

 

Thea Charlotte Johnstad

Thea ble ferdig utdannet veterinær ved Norges veterinærhøgskole i  slutten av 2021. I januar 2022 startet hun å arbeide hos oss. 

 

Rebecca Ivarsson

Rebecca ble en del av vårt team i januar 2024. Hun flyttet fra Sverige for å studere ved NMBU Veterinærhøgskolen hvor hun fullførte utdannelsen i 2022. Mens hun studerte jobbet hun på både Evidensia Oslo Dyresykehus og Evidensia Bryn og Oppsal. Etter endt stude jobbet hun på Fredrikstad Dyresykehus. Rebecca har alltid hatt en stor kjærlighet for dyr, og hun vokste opp med Lagotto Romagnolo og lidenskap for hester. Nå bor hun sammen med samboeren sin og deres to hunder, Rhodesian Ridgeback og Ungarsk Vizsla. På fritiden liker hun å være ute i naturen med hundene, gå på ski og tilbrige tid i stallen. 

 

Dyrepleier Guro Hansen

Guro gikk ut av dyrepleierstudiet ved Norges veterinærhøgskole i 1997. Hun har tidligere jobbet som dyrepleier ved Jessheim dyreklinikk og Norges veterinærhøskole. På Norges veterinærhøgskole jobbet hun på smådyrklinikken, hovedsaklig kirurgisk avdeling, og på hesteklinikken. I tillegg har hun også jobbet som avløser i grisebestninger, eggproduksjon og staller med trening/avl av hest. Guro ble ansatt hos oss fra 1. oktober 2012. Hjemme har hun hester,  katt, høner og duer. Hun driver oppdrett av P.R.E. (Pura raza española) hester. Tidligere (i ca 20 år) drev hun oppdrett av marsvin.  Oppdrett av minigriser har hun også vært innom. Ellers har hun tidligere hatt hund, kaniner og geitebukk blant annet. 

Dyrepleier Anne Lise Røgeberg

Anne Lise hadde sine praksisperioder her hos oss mens hun studerte til veterinærsygeplejerske ved Hansenberg skole i Kolding, Danmark. Hun har vokst opp med jakthunder og andre smådyr (marsvin, katt, undulat, kanin) hjemme. For tiden har hun katter hjemme. Februar 2016 var hun ferdig utdannet dyrepleier og ble fast ansatt hos oss. Anne Lise er mest oppdatert på tannhelse hos hund og katt blant våre dyrepleiere. 

 

Dyrepleier Helene Holthe

Helene begynte å jobbe hos oss i juni 2021.  Hun var ferdig utdannet dyrepleier fra Norges veterinærhøgskole i 2011. I tillegg til arbeidserfaring fra smådyrklinikker har hun også erfaring fra gårdsarbeid med og uten dyr i inn- og utland samt en periode med arbeid på et hunde- og kattehotel. Hjemme har Helene hund og katt. 

 

Resepsjonsassistent Marte Mari Kristiansen

Marte Mari har hjulpet oss i resepsjonen noen dager i uken siden høsten 2019.  Fra januar  2021 begynte hun å jobbe fullt hos oss. Hjemme driver hun oppdrett av Maine Coon katter. Ellers er hun kjent for mange av våre kunder gjennom sin tidligere jobb hos Buddy dyrebutikk i Brumunddal. Marte har etterhvert opparbeidet seg erfaring som hjelper for ekornunger. 

 

Klinikkassistent Helle Rønning

Helle startet hos oss 1. september 2023. Hun fullførte Dyrlegeassistentstudiet i 2023 gjennom Fagsenteret. Helle har siden liten vært interessert i dyr, spesielt hunder. Hun har en katt og to working cockere som lever et fartsfylt liv i skog og mark.