Om oss

Ansatte

Veterinær Margunn Tvedten

Margunn ble uteksaminert fra Norges Veterinærhøyskole i 1992. Hun har etter dette jobbet i kombinert vererinærpraksis etterfulgt av 14 år ved Lørenskog Dyreklinikk som klinikkveterinær. Margunn har vært ansatt ved Brumunddal Dyreklinikk siden våren 2012. Våren 2014 ble hun daglig leder og medeier i klinikken. Hennes hovedinteresser innen smådyrmedisin er reproduksjon og atferd. Innen disse feltene har hun sin etterutdanning bla fra European School for Advanced Veterinary Studies (ESAVS). Margunn er godkjent av NKK for utstedelse av patellattest. Ved siden av jobben her ved dyreklinikken er Margunn oppdretter av Chesapeake Bay Retriever. Se hennes hjemmeside her: http://www.aquamanda.no/

Veterinær Birgitta Blohmann


Birgitta er født og oppvokst i Sør-Tyskland. Hun ble utdannet i Berlin 1982-1988. Etter studiene tok hun en doktorgrad etterfulgt av master i tropisk veterinærmedisin. I fire år jobbet hun i kombinertpraksis i Tyskland før hun flyttet til Norge i 1996. I Norge har hun jobbet i kombinertpraksis i tillegg til å ha vært daglig leder her ved klinikken i mange år. Hun eier klinikken sammen med Eldrid H. Slotnæs og Margunn Tvedten og fungerer for tiden som styreleder. Birgitta interesserer seg spesielt for tenner hos hund, katt og hest. Birgitta er godkjent av NKK for utstedelse av patellattest. Hjemme har hun kattene Leo og Sara.

Veterinær Eldrid Hoel Slotnæs


Uteksaminert fra Norges Veterinærhøgskole i 2000. Har siden hun var ferdigutdannet jobbet i kombinertpraksis, men den siste tiden hovedsaklig med produksjonsdyr. Av og til hjelper hun til på klinikken. Eldrid er medeier i klinikken sammen med Birgitta og Margunn. Eldrid driver oppdrett av shetlandsponnier og er stadig å se på ponniutstillinger med sine flotte ponnier.

Veterinær Tone Lille-Mæhlum

Tone ble uteksaminert fra Københavns Universitet januar 2012. Hun er små- og stordyrspraktiker, og begynte ved Brumunddal Dyreklinikk i april 2012. Tone er også utdannet dyrepleier ved Norges veterinærhøgskole (uteksaminert i 2006). Hjemme har hun en Flat Coated Retriver som kalles Oliver. Tone er for tiden i permisjon. 

 

Veterinær Charlotte Østvang Nordhuus

Charlotte begynte hos oss i november 2018. Hun ble uteeksaminert fra Norges veterinærhøgskole i 2009. Etter det har hun jobbet i Mattilsynet og på en smådyrklinikk i Kirkenes, på Groruddalen dyreklinikk og på Evedensia Nannestad dyreklinikk. I 2017 og 2018 tok hun utdanning som Veterinary Spinal Manipulative Therapist hos Veterinary chiropratic learning centre (VCLC) i Canada. Hun hadde da også en del praksis med Canadiske veterinærer. 

 

Veterinær Mathilde Dæhlin

Mathilde ble ferdig utdannet i juni 2020. Hun studerte University of veterinary medicine and pharmacy in Kosice, Slovakia. Mathilde har vokst opp på gård i Ottestad og er vant til dyr i ulike størrelser. Hjemme har hun en hund (Weimaraner) og to kaniner. Hunden får stadig gåturer eller skiturer på fjellet. Under og etter studiet har Mathilde hentet erfaring fra Mjøsa hesteklinikk, Anicura Eleverum dyrehospital og Helgeland dyreklinikk i tillegg til her hos oss. Mathilde begynte et vikariat hos oss i mai 2020. Hittil har hun fattet litt ekstra interesse for tannhelse hos hund og katt samt at hun synes kaniner og gnager er en fin avveksling i en hverdag som ellers stort sett består av hunder og katter. 

 

Væterinær Sofie Nærlie

Sofie startet som vikar hos oss i september 2020.


Klinikkassistent Christina Sagen

Christina ble utdannet helsesekretær i 2008 og har siden jobbet som klinikkassistent på flere dyreklinikker i Mjøsområdet. Hun har jobbet hos oss siden mars 2011. Christina har vokst opp på gård med gris- og sauebesetning. På hjemgården har hun ei kaldblodshoppe som brukes til turridning.

Klinikkassistent Marta Jusiak

Marta begynte som vikar hos oss i april 2020. Hun er utdannet Veterinary Technician fra Polen (College of Veterinary Science), men har ikke norsk autorisasjon som Dyrepleier enda. Marta har tidligere jobbet på Vetsentrum, Hamar. 

 

Dyrepleier Guro Hansen

Guro gikk ut av dyrepleierstudiet ved Norges veterinærhøgskole i 1997. Hun har tidligere jobbet som dyrepleier ved Jessheim dyreklinikk og Norges veterinærhøskole. På Norges veterinærhøgskole jobbet hun på smådyrklinikken, hovedsaklig kirurgisk avdeling, og på hesteklinikken. I tillegg har hun også jobbet som avløser i grisebestninger, eggproduksjon og staller med trening/avl av hest. Guro ble ansatt hos oss fra 1. oktober 2012. Hjemme har hun hester, marsvin, høner og ei due. Hun driver oppdrett av P.R.E. (Pura raza española) hester. Tidligere (i ca 20 år) drev hun oppdrett av marsvin. 

Dyrepleier Anne Lise Røgeberg

Anne Lise hadde sine praksisperioder her hos oss mens hun studerte til veterinærsygeplejerske ved Hansenberg skole i Kolding, Danmark. Hun har vokst opp med jakthunder og andre smådyr (marsvin, katt, undulat, kanin) hjemme. For tiden har hun en katt hjemme. Februar 2016 var hun ferdig utdannet dyrepleier og ble fast ansatt hos oss. Anne Lise er mest oppdatert på tannhelse hos hund og katt blant våre dyrepleiere. 

 

Dyrepleier Anne Cathrine Nielsen

Anne Cathrine er vikar hos oss. Hun har utdanning som dyrepleier fra Norges veterinærhøgskole. Tidligere har hun jobbet som dyrepleier på blant annet Norges veterinærhøgskole, Blå stjernan (Gøteborg) og Anicura Oslo. Hjemme har hun blant annet to Dobermann hunder og to katter. 

 

Resepsjonsassistent Marte Mari Kristiansen

Marte Mari har hjulpet oss i resepsjonen noen dager i uken siden høsten 2019. Hjemme driver hun oppdrett av Maine Coon katter. Ellers er hun kjent for mange av våre kunder gjennom sin jobb hos Buddy dyrebutikk i Brumunddal. 

 

 

 

Åpningstider:

Mandag og torsdag 09:00-18:00 Tirsdag, onsdag og fredag 09:00-16:00Vakt utenom åpningstid:

Mjøsvakta tlf: 82 09 01 90 På helligdager henviser vi til den kommunale veterinærvakta på tlf: 62 35 90 05