Nyheter

Endelig har vi fått vår egen logo!

Prosessen har vært lang og forslagene mange, men nå har vi endelig kommet i mål med et resultat vi alle er stolte over! Vi gleder oss til å kringkaste logoen i ulike formater og sammenhenger!

Brumunddal dyreklinikk på Gasellelisten for 2012, Hedmark og Oppland.

Hvilken plass vi har fått på Gasellelisten blir offentlig på Gasellekonferansen for Hedmark og Oppland 29. november. Kriteriene for å komme på Gasellelisten er følgende:

  • Levert godkjente regnskaper.
  • Minst doblet omsetningen over fire år.
  • Omsetning på over en million første år.
  • Positivt samlet driftsresultat.
  • Unngått negativ vekst.
  • Vært aksjeselskap.


Tannrøntgen

Sommeren 2012 fikk Brumunddal Dyreklinikk digital tannrøntgen. Dette gir oss mange muligheter for forbedring av bildekvaliteten og er et viktig hjelpemiddel for optimal tannbehandling. Tannrøntgen kan være nødvendig når det er løse tenner, brukkede eller skade tenner, tenner med fargeforandringer eller ved tanntrekking. Under kan dere se ett bilde av FORL hos katt (tannen til høyre).


FORL står for Feline Odontoclastic Resorptive Lesion og betyr tannresorbsjon hos katt. FORL oppdages ofte når katten kommer til veterinæren for tannundersøkelser og fo

r å fjerne tannstein. Under en tannundersøkelse er katten i narkose og tennene undersøkes ordentlig. Ved FORL ses det groper i tannen som følge av at tannen løses opp. Skaden kan oppstå hvor som helst på tannen, men ofte ser vi den like under tannkjøttranden og kan derfor være vanskelig å oppdage uten tannrøntgen.